„Zavaró ember volt a közelében!” Elton John évekkel a pop királyának halála után is fényt derít a pop királyára

Megtöri a csendet, és olyat mond, amit mindannyian féltünk hallani! 🤫😨 Elton John megdöbbentő bejelentést tesz, amire a pop királyának rajongói nem voltak felkészülve! 🤨🤐 „Egy bizonyos ponton elkezdte elzárkózni a világtól és a valóságtól”!💬 Még több – lásd a cikket! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

Tagadhatatlan, hogy Elton John generációjának leglegendásabb, világhírű és hihetetlenül tehetséges sztárjai közé tartozik. Sziporkázó karrierje több évtizedet ölelt fel, és aligha lehet túlbecsülni a zeneipar világához való nagyszerű hozzájárulását. John ma már 75 éves.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

„A showbizniszben vannak, akik félnek attól, hogy az utcán felismerik őket, míg mások a világból kikerülő szupersztárok. Elton John az utóbbiak közé tartozik”.

Aki nem tudná, tizenéves kora óta ismeri M. Jacksont, és nemrégiben olyan megdöbbentő kijelentést tett, amely senkit sem hagyott hidegen. A könyv rávilágít az évek során végbement átalakulására, megemlítve a drogfogyasztás valószínűségét is.

Amit John még hozzátett Jacksonról, hogy korábban a legimádnivalóbb gyerekek közé tartozott, de néha úgy tűnt, hogy elmenekül a valóság elől, ami persze kérdéseket vetett fel a rajongók körében. Elton azt is megemlítette, hogy élete utolsó éveiben úgy tűnt, hogy mentális problémái vannak.

Elton John ráadásul egészségügyi problémái miatt kénytelen volt búcsút inteni a turnézásnak.

„Soha többé nem fogok turnézni, de lehet, hogy a jövőben csinálok valamit”.

Mint láthatjuk, a turnézásnak véget vetett, és több időt tölt a családjával.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO