„Megszűnt felismerni a családját!” Ezt tette Bruce Willis színésszel az afázia

Törés! 💥Eljött az idő, hogy „Búcsút” mondjunk neki, mivel a demencia előrehalad, és már csak kevés ideje van hátra! 😭💔 A színész kezdi elveszíteni a memóriáját és már nem ismeri fel a hozzátartozóit! 😳😫 Attól tartunk, hogy a családja szomorú híreket oszt meg velünk! 🤧A cikkből megtudhatsz még többet! 👇

Senki előtt sem titok, hogy a legendás színésznek nem volt más választása, mint a diagnózis közepette befejezni a karrierjét. Demenciája van, ami rohamosan előrehalad, és mindannyian nem tehetünk mást, mint hogy várjuk a csodát. A halálos betegség már most is megviseli őt, és számos tünet már nehezen elkerülhető.

Nemrég paparazzók filmezték le a feltűnően megváltozott színészt Los Angeles utcáin. Azt mondani, hogy már nem hasonlít önmagára, nem mondható. A haja és a szakálla teljesen megőszült, és jelentősen lefogyott a betegséggel való küzdelem közepette.

Ez kihat a kognitív képességeire, és úgy tudni, hogy a családja kétségbeesetten imádkozik érte. Minden tagja igyekszik minél több időt tölteni vele. Még volt felesége, D. Moore sem hagyta ki az alkalmat, hogy gratuláljon neki apák napján, megemlítve, milyen jó apja volt mindig is a lányaiknak.

„A legenda vége!”, „A szívem szakad meg minden alkalommal, amikor ilyen gyengének és kétségbeesettnek látom”, „Imákat küldök!”, „Istenem, kérlek, mentsd meg ezt az embert”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO