„Isten hozott, 12-es számú baba!” Musk és Zilis új családtagot üdvözölnek a családban

A 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ címen lett először apa, és azóta a 1️⃣2️⃣ címen fogadta gyermekeit! 😏😍Nemrég pedig a tizenkettediket köszönthette Shivon Zilissel! 😮🤭Kíváncsiak vagytok, hogy mi lesz a baba neve és neme? 🧐 Tudj meg mindent a sztár családi életéről ebben a cikkben! 👇

Alig van olyan ember, aki ne ismerné E. Muskot, a Tesla alapítóját és techmogult. Őt tartják a Föld leggazdagabb emberének, akinek nagy befolyását aligha lehet túlbecsülni. Amellett, hogy sikeres vállalkozó, nagy és példás családja is van.

Érdekesség, hogy 12 gyermeke van, és nemrég köszönthette a 12. gyermekét Shivon Zilissel. Ők ketten a magánéletük érdekében mindig is távol tartották gyermekeiket a reflektorfénytől.

Érdemes megemlíteni, hogy Musk 2002-ben karolta fel először az apaságot, amikor megszületett első örököse, Nevada Alexander. Édesanyja Justine Wilson lett. Sajnos a kisfiú nem sokkal érkezése után elhunyt.

2004-ben ikreket köszöntöttek, Vivien Jennát és Griffint, akiket 2 évvel később hármas ikrek követtek. Érdemes megemlíteni, hogy mindannyian IVF-nek köszönhetően születtek.

Ami a Grimes-szel való kapcsolatát illeti, 2020-ban köszöntötték először közös gyermeküket. Később béranyaság útján született egy lányuk. 2021-ben pedig ikrek jöttek a világra. Ami a 12. gyermeküket illeti, a baba nevét és nemét még mindig titokban tartják.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO