„Hatalmas szemtáskák, ősz haj és ráncok!” Így változtatták meg az évek Paulina Porizkova amerikai modellt

Még csak 1️⃣5️⃣ volt, amikor elkezdte modellkarrierjét, és szerepelt a Chanel, a Christian Dior és a Harper’s Bazaar magazinokban! 😍👏 Az egész világot elkápráztatta angyali szépségével, de az idő eltelt és ő már 5️⃣9️⃣! 🧐😲A rajongók alig ismerték meg őt őszülő hajával és ráncos arcával! 🤨😱 Nézd meg új fotóit ebben a cikkben! 👇

A modell és írónő éteri bája, angyali szépsége és nőiessége mindenkit elcsavarta a fejét az 1980-1990-es években. Már 15 éves korában belevágott a modellkedés világába, a divat egyik legjobb és legsikeresebb sztárjaként tartják számon, akinek hihetetlen nagy magasságait aligha lehetett túlbecsülni.

Milliók irigyelték földöntúli báját, és nehéz volt ellenállni és nem beleszeretni ebbe a dívába. Paulináról úgy tartották, hogy hihetetlenül gyönyörű arcvonásokkal rendelkezett, ami megkülönböztette őt és minden férfi álmává tette. Teltek az évek, és félve mondjuk ki, hogy az ikonikus nő már 59 éves lett.

Elhatározta, hogy elfogadja a természetes öregedést anélkül, hogy plasztikai sebészekhez és kozmetikusokhoz fordulna. Porizkova jelentősen lefogyott, a korral járó ráncokat felszedte, és hagyta, hogy a haja teljesen őszüljön. Még ennyi „nemkívánatos” változással is sikerül ellopnia mindenki szívét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO