„James Bond jobbat érdemelt volna!” Így reagál Pierce Brosnan színész a feleségét ért kritikákra

A rajongók azt tanácsolták Brosnannak, hogy keressen egy szebb nőt Keely nyaralós felvételei után! 😬🤬 Felháborodást keltett, hogy a legendás színész felesége hogyan néz ki bikiniben! 🤫🤯 „Mit talált benne?”, „Ideje elhagyni ezt a dagit” és hasonló kommentek ütötték James Bondot! 💬Nézd meg a botrányos fotókat ebben a cikkben! 👇

Brosnan már több mint 2 évtizede él párkapcsolatban Keely Smith-szel, akivel két örököst nevel. Akár hiszed, akár nem, a neves és világhírű színész már 70 éves. Először 1994-ben találkoztak, majd 2001-ben házasodtak össze, és a szakma egyik legpéldásabb és legkitartóbb párjává váltak.

A házastársakat azonban gyakran éri kritika, aminek oka legtöbbször felesége nem szokványos külseje. A netezők negatív kommenteket hagynak Keely túlsúlyáról, megemlítve, hogy James Bond (az egyik legikonikusabb filmszereplő neve) jobb nőt érdemelt volna.

A helyzet még tovább romlott, amikor újabb paparazzi fotók kezdtek felbukkanni Keelyről bikiniben a hálózaton. A lány elengedte magát, és a súlya már meghaladja a 100 kilót. A neves színész még azt is megemlítette, hogy megtiltja neki, hogy alávesse magát egy súlycsökkentő műtétnek, ahogy azt a barátai javasolják.

Az egész arról szól, hogy mindent tökéletesnek talál benne és feltétel nélkül szereti.

„Így néz ki egy szerencsés nő!”, „Pénz, hírnév, tehetség, de nincs ízlése a nők terén!”, „A legfontosabb, hogy boldog vele. Irigyeld csendben!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO