„Nézd, mit vesztettél, Kanye West!” Kim Kardashian fitogtatja bikinis testét, és nem hagy teret a képzeletnek

A férfiak Kimet nevezik a legvonzóbb nőnek, és ez nem véletlen! 🤤❤️‍🔥 A sztár pikáns bikiniben pózolt, és mindenkit megőrjített! 👙🔥 Hogyan lehetséges, hogy már szült 4️⃣ gyerekeket és még mindig elképesztően néz ki? 🤭🤫 Ne hagyd, hogy a férjed is megnézze, ha meglátod a cikket! 👇

Egyikőtök sem kérdőjelezi meg ennek a nőnek a személyazonosságát. Ő Kim Kardashian, a közösségi média egyik legnépszerűbb sztárja és üzletasszonya, aki a showbizniszben futott be egy csöpögős és sikeres karriert. Stílusérzéke és tökéletes testparaméterei kiemelik őt a többi közül.

Minden egyes fotója és videója több millió lájkot, reakciót és kommentet kap csak egy nap alatt. Bármilyen meghökkentőnek is tűnik, nettó vagyonát 1 milliárd dollárra becsülik. Nemrégiben új fotózásával robbantotta fel a hálózatot egy apró, kígyómintás bikiniben.

„Valami baj van a fürdőruha méretével, azt hiszem”, „Nem csoda, hogy a férfiak megőrülnek érte!”, „Semmit sem tud csinálni, és mégis ő a legjobb”, „Tetőtől talpig tökéletes”, „Evett és nem hagyott morzsákat”, „Mi a titka, hogy 40 évesen is ilyen lenyűgözően néz ki?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO