„A jövő szupermodelljei!” Jessica Parker megmutatta a lányait és felrobbantotta a hálózatot

A 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ oldalon fogadta béranyaság útján született ikreit! 🤗😍 Tabitha és Loretta a legjobb géneket vették át édesanyjuktól, és már a 1️⃣5️⃣th születésnapjukat ünnepelték! 😯💘 A színésznő megmutatta, hogy milyen szépségek lettek és ezt te is láthatod ebben a cikkben! 👇

Az ikonikus és kiváló színésznőre sokan emlékezhetnek a S „x and the City című népszerű amerikai vígjátéksorozatból, amely 1998-tól 2004-ig díszítette a képernyőket. 1997 óta boldog házasságban él M. Broderickkel, akivel három közös gyermekük van.

Június 23-a különleges és figyelemre méltó alkalom volt a legendás filmcsillag számára. Megünnepelte ikerlányai 15. születésnapját, és egy szívmelengető, nekik dedikált posztot osztott meg a közösségi médiában. Mivel családja magánéletét nagyrészt megőrzi, ez nagy meglepetésként érte követőit.

„Két tizenöt éves istennő. Olyan szerencsésnek érezzük magunkat, és nagyon szeretünk titeket. Boldog születésnapot a mi szeretett Lorettánk és Tabithánk. Az életünkben való jelenlétetek megünneplése mérhetetlen örömet okoz nekünk”.

A 22 éves James is gyakran oszt meg ritka pillanatokat szeretett nővéreivel, ritka bepillantást nyújtva az életükbe.

Az, hogy a gyerekek nyilvános eseményeken is feltűnnek velük, meglehetősen ritka jelenség. Utoljára 2022 márciusában jelentek meg együtt a Parker és a Plaza Suite premierjén.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO