„Izzadt, benőtt körmökkel és koszos hajjal!” Mickey Rourke közelmúltbeli outingja heves viták tárgya lett

Összetévesztették Mickey Rourke-ot egy hajléktalannal a legújabb fotók után! 😬🤮 Ezt tette a plasztikai műtéti katasztrófa az amerikai színész és egykori profi bokszolóval! 😱🤐 A rajongók csalódottan nézték a 71 éves sztárt a paparazzi fotókon, melyeket ebben a cikkben találsz! 👇

Mondani sem kell, hogy Mickey Rourke a legkívánatosabb, legkiválóbb és legkeresettebb hollywoodi filmsztárok közé tartozik, aki korábban profi bokszoló is volt. Az iparághoz való hozzájárulása és a világméretű elismertsége Amerika egyik legikonikusabb figurájává formálta.

Azonban nem minden olyan sima és tökéletes, mint amilyennek első látásra tűnik. A tehetséges és neves színész elkezdett érdeklődni a plasztikai műtétek iránt, mivel kétségbeesetten igyekezett fenntartani fiatalságát és szépségét az évek során. Valami azonban rosszul sült el, és hamarosan függővé vált.

Egyik plasztikai sebészhez a másikhoz járva rendkívül nemkívánatos eredményeket ért el, amelyeket te is jól láthatsz innen. Ennek következtében elvesztette az állását, és ma már lehetetlen könnyek nélkül ránézni. Az, ahogyan megváltozott, darabokra töri rajongói szívét.

„A plasztikai sebészeinek börtönben lenne a helye!”, „Visszafordíthatatlanul elrontotta magát”, „Összetévesztettem egy koldussal…”, „Felismerhetetlen!”, ” Milyen kár! Olyan nagyszerű színész volt!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO