„Csábító tartásban, széttárt lábakkal!” Nicole Kidman az Elle francia magazin címlapján

Kidman félmeztelenül, széttett lábakkal pózol, ezt a házas férfiak nem láthatják! 🤤❤️‍🔥 Nem csoda, hogy még Cruise is őrülten szerelmes volt belé! 😏💘 A hollywoodi színésznő egyik legcsábítóbb fotósorozatának felszíne a net, amit ebben a cikkben láthatsz! 👇

Tagadhatatlan, hogy N. Kidman a legkívánatosabb, legkeresettebb és legkiválóbb filmsztárok közé tartozik, akinek szépsége és csábítása felülmúlhatatlan. Senki sem tagadja, hogy nőiessége és egyedülálló bája felülmúlhatatlan, és bármelyik férfit képes első látásra beleszeretni.

Nemrégiben Kidman az Elle magazin címlapján díszelgett, a fotók pedig azonnal vírusszerűen terjedtek. Nehéz lett elhinni, hogy egy 56 éves nő ennyire lenyűgözően és hibátlanul tud kinézni. A fotózást Nicola Formichetti örökítette meg, aki Lady Gagával és más sztárokkal is dolgozott már, így értékes tapasztalattal büszkélkedhet.

A nő egy sor egyedi ruhát mutatott be luxusmárkáktól, köztük egy merész Dolce and Gabbana-együttest Cartier-ékszerekkel párosítva, ami kiemelte földöntúli báját, és kevés teret hagyott a képzeletnek. Mondhatjuk, hogy Kidman a legjobban és felülmúlhatatlanul nézett ki.

Érdemes megemlíteni, hogy a filmes nők szószólója volt, mivel olyan projektekben vett részt, mint a „Végzetes kísértés” és a „Szakértők”. Több jelölést is kapott, ami tükrözi hihetetlen karrierjének eredményeit.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO