„Megütötte a genetikai jackpotot!” Priyanka Chopra egy édes posztot oszt meg a babájával, és mindenki szívét megolvasztja

Ez volt januárban 1️⃣5️⃣, 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣, hogy ő először lett anya üdvözölte a lánya nevű Malti Nick Jonas! 😮😍 A kislányt, aki már 2️⃣, egy napsütéses napon látták a tengerparton élvezni! 🏝️☀️ Mindenki „leendő szupermodellnek” nevezi a lányt a cikkben szereplő fotók láttán! 👇

Nemrég P. Chopra egy édes poszttal örvendeztette meg a hálózatot az Instagramon egy véletlenszerű tengerparti napról. Az ikonikus színésznő édes pillanatokat osztott meg kis örökösnőjével, és több mint 1 millió lájkot gyűjtött. Ilyen szívmelengető pillanatoknak lehettek szemtanúi a netezők június 9-én.

Így írta alá a posztot,

„Az ilyen vasárnapok hálásak”.

A videón Priyanka a homokos parton látható, miközben a kislánnyal játszik a víz közelében. Úgy tűnt, hogy ez egy tökéletes nap az anya és lánya számára. Úgy tűnt, a sztár értékelte, hogy minőségi időt tölthetett drágaságával.

Emlékeztetőül: 2022. január 15-én fogadta örökbecsűjét Nick Jonas énekessel.  Érkezését számos komplikáció követte, és 100 napot töltöttek az újszülött intenzív osztályon, mielőtt hazatérhettek volna.

„Mint anya, mint lánya”, „Ugyanolyan hangulatot árasztanak”, „Egy leendő sztár nő fel!”, „A modellek születnek, nem teremtetnek!”, „Genetikailag megáldottak!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO