„Közel a vég!” Lopez és Affleck elkerülik a csókolózást, miközben részt vesznek a fia kosárlabda meccsén

Paparazzók osztottak meg egy friss fotót Lopezről és Affleckről, a rajongók pedig nem győznek észrevenni egy részletet! 🤔🧐 A házastársak furcsa viselkedése megerősítette a válási pletykákat! 😟💔Ez alig pár nappal a turné lemondása után történt, és sok kérdést vetett fel! 🤨🙄 További részletekért nézd meg a cikket! 👇

Ha netező vagy, akkor fogadjunk, hogy biztosan olvastál már legalább egyszer erről a párról szóló híreket. Mivel az A-listás hírességek közé tartoznak, magánéletük gyakran válik a közbeszéd tárgyává, különösen azután, hogy Affleck tettével kiköltözött a közös házukból.

Mi több, körülbelül 2 hónapja nem látták őket együtt, ami még több kérdést vetett fel. A többség máris arra a következtetésre jutott, hogy 20 éves különélésük utáni újraegyesülésük után válókeresetet készülnek benyújtani. Lopez a turnéját is lemondta.

Nemrég egy kosárlabda meccsen látták őket együtt a hétvégén. Egymás kezét fogták, azonban valamiért elkerülték, hogy megcsókolják egymást. Ez sok teret hagyott a heves vitáknak. Hálózati felhasználók állítják, hogy több mint egyértelmű volt, hogy nem fognak összejönni.

Te mit gondolsz? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO