Eldobja a „Cruise” vezetéknevet! Így néz ki és így él ma Cruise és Holmes lánya

Bár Cruise-nak nem született biológiai gyereke Kidmantől, másik szerelmétől, Katie Holmestól egy lányt köszönthetett! 🤗🥰 Suri már felnőtt és ünnepelte a 1️⃣8️⃣th születésnapját! 🫠💘 Sajnos a színész nem sokkal a válás után már nem kommunikált lányával! 💔🫤 Nézd meg ebben a cikkben, hogy milyen gyönyörű lett a kislány!👇

A legutóbbi megdöbbentő bejelentéstől, amit lányuk tett, szó szerint leesett mindenkinek az álla. Mivel Suri nem tartja a kapcsolatot az apjával, helyesnek találta, hogy 18 éves korában megváltoztassa a vezetéknevét. A „Cruise” helyett édesanyja második nevét veszi fel, ami a Noelle.

Most már abszolút joga van ehhez, és úgy döntött, hogy nem vesztegeti az idejét. Az emberek azon tűnődtek, hogy a férfi miért és hogyan tudta abbahagyni a kommunikációt egyetlen biológiai örökösnőjével. Emlékeztetőül: a Top Gun sztárjának két örökbefogadott gyermeke van N. Kidmantől.

Suri döntése a rugalmasságát és elkötelezettségét tükrözi. Apja „beteges” szcientológiai megszállottsága a lányra is hatással volt, ami állítólag két válásának is oka lett. A lány elkerüli, hogy néhány részletet eláruljon az A-listás szüleivel való kapcsolatáról, és a saját útját járja.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO