„Imákat küldök!” A mentőszolgálat Brigitte Bardot segítségére siet egy tragikus esetről szóló hívás után

Imádkozni kezdtek a rajongók Brigitte Bardot-ért a francia színésznővel kapcsolatos legfrissebb hírek után! 😢🙏 Azok, akik minden idők egyik legszebb sztárjának nevezték, nem voltak felkészülve arra, hogy lássák, mennyire megváltozott! 😬😱 Mi történt vele és miért aggódik mindenki? 🤔 A részletekért – olvasd el a cikket! 👇

A sürgősségin felhívtak, hogy B. Bardot drasztikus egészségromlásáról tájékoztattak. A francia származású egykori aktivista és színésznő éppen egy nappal 89. életévének betöltése előtt tapasztalt egészségügyi problémákat. Ez aggodalmat keltett.

Már 15 évesen egy magazin címlapját díszítette, és azonnal milliók szívét nyerte el világszerte. A franciák a vonzerő és a nőiesség szimbólumának titulálták. Még Hollywoodban sem volt párja.

Még 1952-ben debütált színésznőként, amikor J. Lemoine szerepét alakította az „Őrülten szerelmes” című filmben, de senki sem tagadja, hogy leginkább az „És Isten megteremtette a nőt” című filmben nyújtott alakításáról emlékeznek rá.

Képzeljük csak el a nézők nagy meglepetését, amikor 39 évesen abbahagyta a színészkedést.

„Az életemet mentettem, amikor búcsút mondtam ennek a munkának, ennek a fényűzéssel és csillogással teli életnek”.

Ami a közelmúlt egészségügyi problémáit illeti, némi légzési probléma lépett fel éppen aznap reggel kilenc óra körül. Alig kapott levegőt, mégis, szerencsére nem vesztette el az eszméletét.

„A dolgok még mindig törékenyek, de a szíve, a vérnyomása és a pulzusa mind jó”.

Imádkozzunk érte együtt!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO