„Hogy merészeli?” Christina Aguilera provokatív fotózásával felforrósította a közösségi médiát

Póló és melltartó nélkül MINDENT megmutat, alig takarva a mellkasát a hajával! 🤤❤️‍🔥 A sztár egy új fotózáson vett részt, és nem hagyott teret a képzeletnek! 🤭🔥Még a hűséges rajongók is behunyták a szemüket zavarukban! 🫣Férjes férfiak, tilos megnézni a cikkben szereplő pikáns fotókat! 👇

Alig van olyan ember, aki ne ismerné a többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerzőt, akit erőteljes hangja és slágerei a szórakoztatóipar egyik legismertebb és legsikeresebb sztárjává formáltak. Az emberek úgy is emlegetik őt, mint „generációnk hangját”.

Annak ellenére, hogy már 40 éves, még mindig „hű marad” merész stílusához, amely gyakran nem ismer határokat. Divatválasztásai gyakran merészek és felháborítóak, amelyek kevés teret hagynak a képzeletnek. Ezúttal sem volt kivétel.

A közösségi médiás frissítése mindenkit elképedve hagyott. Az ikonikus előadóművész ugyanis ing és melltartó nélkül jelent meg. Gyönyörű szőke hajával alig takarta el a mellkasát, és többet mutatott a megengedettnél. Ami az alsót illeti, Christina kék farmert választott.

A pikáns fotók azonnal vírusszerűen terjedtek, és őrjöngést váltottak ki a rajongók körében. Christina kemény kritikákat kapott a túl sok intimitás és a túl merészség miatt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO