„Végre kiderült a hamis tökéletessége”: amit a lesifotósok Kim Kardashian testén megörökítettek, az nagy port kavart

Végül Kim Kardashian hibáit is megörökítették. Kiderült, hogy nem is olyan tökéletes, mint ahogyan azt eddig tudtuk. Elképzelted, hogy valamilyen betegségben szenved? Lássuk őt a valóságban 😱😱😱

Kim Kardashian egy olyan híres sztár, aki az egész világot meghódította a külsejével. Kiderült, hogy évek óta egy súlyos betegségben, pikkelysömörben szenved. Mindig is szeretett volna megszabadulni a betegségtől, de itt vannak a legújabb fotók, amiket a paparazzók készítettek a malibui tengerparton, és azt mutatják, hogy nem. Kardashian most egy egyedi fürdőruha-kollekciót készít SKIMS márkájának.

A pikkelysömör egy súlyos betegség, amelyet Kim Kardashian édesanyjától, Kris Jennertől örökölt. Nem titok, hogy ez a betegség nagy nehézséget jelent az ebben szenvedőknek.

Kardashian először 25 éves korában fedezte fel a betegséget, akkor azt hitte, hogy az orvos segített neki megbirkózni a betegséggel, de 5 év múlva újra észrevette. Sajnos erre a súlyos betegségre nincs gyógymód, de létezik egy speciális terápia és diéta, amely segíthet enyhíteni a betegség lefolyását és a tüneteket.

Kardashian kenőcsöket és krémeket használ a pikkelysömör ellen, és növényi alapú étrendet követ. Ez a diéta zöldségeket, tengeri mohát, vörösalga turmixokat, zellerlevet és zöld teát tartalmaz. Annak ellenére, hogy küzd ezzel a betegséggel, a pikkelysömör még mindig gyötri őt.

A pikkelysömör az ember bőrén vastag, hámló foltok kialakulását eredményezi, ami szembetűnő. Ezek a foltok viszketést és fájdalmat okoznak, és a személy körmeit és ízületeit is érintik.

Néha előfordul, hogy a pikkelysömör olyan mentális egészségügyi problémákat okoz, mint a depresszió és a szorongás. Fontos, hogy ezt a betegséget orvosok segítségével kezeljük az életminőség javítása érdekében.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO