„Ez csak tiszta öröm, az Isten szerelmére!” Robert De Niro egy édes szelfit oszt meg egyéves kislányával, és mindenki szívét megolvasztotta

Már a 7️⃣9️⃣ volt, amikor fiatal barátnőjétől lányt köszönthetett! 😲🤐 A színész megosztotta a kisbabája 1️⃣st születésnapjára szánt megemlékezését, és ezt muszáj elolvasnod! 🧐💥 Végre megtöri a csendet és őszintén beszél arról, hogy idősebb korában is magáévá tette az apaságot! 🤔🤨 A folytatásért – lásd a cikket! 👇

R. De Niro lányának érkezése vegyes reakciókat eredményezett. A helyzet az, hogy a neves színész 79 évesen karolta fel a szülőséget barátnőjével, egy harcművészeti oktatóval. Románcuk 2021-ben kezdődött, mégis állítólag már a 2015-ös The Intern forgatásán kialakult közöttük a kötelék.

Őszintén megosztotta őszinte gondolatait a szülőségről, kiemelve annak örömeit, valamint a vele járó kihívásokat és nehézségeket.

Miközben gratulált az 1. születésnapjához, a neves filmsztár nagyon kedvesnek és aranyosnak jellemezte őt, hozzátéve, hogy az Isten szerelmére, tiszta öröm őt megszülni. A pár 2023 májusában üdvözölte Gia-t a világon, a férfi pedig hetedszerre lett apa.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO