„Micsoda váratlan fordulat!” Jolie a 2024-es díjátadón debütált új tetoválásával

Mindenkinek leesett az álla, amikor megmutatta új tetoválását a mellkasán! 😲🫣 A színésznő egy kismadarat ábrázolt és kérdéseket vetett fel! 🧐🤔 Az emberek a „világ legszebb nőjének” nevezik, és teljesen igazuk van! ❤️‍🔥🤌 Nézd meg a sztár új tetoválását ebben a cikkben! 👇

Aligha van valaki, aki megkérdőjelezi a kilétét. Sikeres színésznő és rendező, aki a „Mr. és Mrs. Smith”, a „Wanted”, a „Salt” és más nagyszerű filmekben nyújtott szerepeivel vált híressé.

Hihetetlen tehetsége, csepergő karrierje és eredményei mellett széles körben ismert, mint a világ legszebb nője, mind kívülről, mind belülről, tekintve együttérző és jószívű természetét, valamint abszolút hibátlan külsejét.

Emellett számos jótékonysági ügynek is szentelte magát. Mi több, számos gyermeket örökbe fogadott, hogy második esélyt adjon nekik egy jó életre. Nemrégiben a díjátadón való megjelenése viták tárgya lett.

A Vörös Szőnyegre magával hozta legkisebb lányát, és megmutatta új tetoválását. Az ikonikus filmsztár egy pompás smaragdzöld ruhát viselt, ami még több eleganciát kölcsönzött neki, és kiemelte derekát és mellkasát.

Ez egy bársony ruha volt, amely szív alakú dekoltázzsal rendelkezett. Ami Vivienne-t illeti, a választása egy stílusos együttesre esett, amely egy fehér pólóból, türkiz mellényből, nadrágból és egy csokornyakkendőből állt, amelyet tornacipővel egészített ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO