Hívd a lányomat „ők”-nek! Lopez lánya bemutatja új rövid frizuráját és fiús imidzsét

Lopez még a szemét sem tudja felemelni zavarában, amikor a „lányával” van! 😬 A kamerák titokban örökítették meg a zavart sztárt az örökösnője mellett, aki nem hajlandó kislánynak lenni! 🧐😮 Emme-t rövidre nyírt hajjal és fiús ruhában szúrták ki, akinek friss fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Még 2008-ban volt, hogy volt férjével, M. Anthonyval közösen ikreket fogadott. Azóta eltelt 15 év, és gyermekei élete és megjelenése nem szűnik meg a figyelem középpontjában lenni. Az emberek sokkal nagyobb figyelmet szentelnek a tinédzser Emme-nek.

Az egész arról szól, hogy a lány választása gyakran esik fiús öltözékekre, amelyek laza pólókból, rövidnadrágokból és sapkákból állnak. Emellett új frizurát is kapott, ami azt jelzi, hogy jelenleg az önkeresés útján van. Képzeld csak el a rajongók meglepetését, amikor Lopez megkérte, hogy Emme-t „ők”, ne pedig „ő” legyen a neve!

„Hol vannak anya génjei?”, „A világ a feje tetejére állt”, „Várj egy kicsit, és teljesen másképp fogod látni!”, „Irigyeld csendben! Szerencsés, hogy van választása”, „Mi van a mi generációnk gyerekeivel?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO