„Ki lopta el először James Bond szívét?” Itt van minden, amit Pierce Brosnan szerelmi életéről tudni érdemes

Keely NEM volt James Bond első szerelme! 😱🫢 Az első felesége Cassandra volt, aki rákban hunyt el, és sírva hagyta őt! 💔😢 Évekkel később a színész keresztezte útjait második feleségével, akitől azóta is elválaszthatatlan! ❤️‍🩹🥹 Nézd meg a néhai Cassandra Harrisről készült fotókat ebben a cikkben! 👇

Csak kevesen tudják, hogy Keely előtt a legendás színész Cassandra Harris felesége volt. Sajnos a nő rákbetegség miatt elhunyt, és bánatában és gyászában hagyta őt hátra. Később megtalálta az örömöt és a boldogságot Keely Smith mellett, aki a felesége és fiaik édesanyja lett.

Ami a színész családját illeti, édesapja szívtelenül elhagyta, amikor még csecsemő volt. Nagyszülei Írországban nevelték fel, és hamarosan a filmek révén nagy érdeklődést mutatott a színészet iránt. Ennek hatására Londonban tanult színészetet, ahol megismerkedett Harrisszel, akit 1977-ben feleségül is vett.

Hamarosan Charlotte és Christopher apja lett. Életük gyökeresen megváltozott, amikor a nőnél petefészekrákot diagnosztizáltak, miközben a férfi Indiában forgatott. A nő 1991-ben hunyt el.

1994-ben volt, amikor Mexikóban keresztezte az útját K. Shaye Smith-szel. Ő egykori modellből lett színésznő, valamint filmrendező és újságíró volt. Vele karolta fel újra a szülőséget, amikor Dylan-t és Paris-t fogadta be.

Most is különleges kötelék fűzi őket össze, és a színész el sem tudja képzelni az életét nélküle, annak ellenére, hogy az emberek kritizálják és megjegyzésekkel illetik a plusz kilóit.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO