„Daisy Duke már 68 éves!” Így változtatta meg a kor és az évek a „The Dukes of Hazzard” sztárját, Catherine Bachot.

A Hazzard hercegei szépségébe mindenki belezúgott, de az idő már megtette a hatását! 🧐😟 Egykor a lábaival kergette az őrületbe a férfiakat! 🤩❤️‍🔥 évek teltek el, és mára felismerhetetlenné vált! 🤯 Catherine Bach lett 6️⃣8️⃣ akinek legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇

1979-ben volt az, amikor a Hazzard hercegei a képernyőkre került. Kivétel nélkül mindenki belezúgott az időtlenül szép színésznő, Catherine Bach által alakított karakterbe. Azóta évek teltek el, és a szépségikon már 68 éves lett.

Mindenki nagy meglepetésére Catherine nem csak csinos arccal büszkélkedhetett, hanem integritásával és kreativitásával valóban ikonikus figuraként érkezett. Az ohiói Warrenben, 1954-ben kezdődött Bach hihetetlen útja. Már egészen fiatalon elkezdett színészkedni és kergetni dédelgetett álmait.

Hatalmas népszerűségre és általános sikerre tett szert a „The Dukes of Hazzard” című sorozatban Daisy szerepével. Figyelemre méltó szerepe a szórakoztatóipar egyik legbefolyásosabb és legsikeresebb figurájává formálta, akinek nem volt párja. Megjelenését „egymillió dollárnak” nevezték, lábai pedig minden férfit megőrjítettek.

2010-ben érte a tragikus haláleset, amikor férje, Peter Lopez elhunyt. A kihívások és nehézségek ellenére hű maradt a hitéhez, és soha nem adta fel a reményt. Lehet, hogy megöregedett, de vonzereje és vonzereje ugyanaz maradt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO