„Rövid, szőke, fürtös frizurával!” Kylie Jenner új képe vegyes reakciókat eredményezett

Megmutatja új imidzsét és Marilyn Monroe-hangulatot kelt! 🧐😍 A rajongók nem ismerték fel a rövid szőke hajú sztárt! 🤨🫢 Elköszönt hosszú barna hajától és ezzel nagy felháborodást okozott! 😱😤 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem látta még így! 😉 Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed a cikket! 👇

Kylie Jenner amellett, hogy sikeres üzletasszony és az egyik legbefolyásosabb közösségi média sztár, világszerte milliók bálványa, aki gyakran tesz élményeket az imidzsével, és senkit sem hagy hidegen. A napokban teljesen új arculatával forrósította fel az Instagramot.

Meglepő módon Jenner szőke bob frizurával jelent meg, és a szépségikon Marilyn Monroe-ra hasonlított. Meg kell említeni, hogy messze nem ez volt az első kísérletezése, korábban is szőke volt a haja. Nagy figyelmet fordítottak a sminkjére is.

A sztár egy stílusos barna rúzst, egy pirosítót és látványos nyilakat alkalmazott. Érdemes megemlíteni, hogy a Timothee Chalamet-tel való kapcsolatáról szóló pletykák felröppentek a neten. Többször látták őket együtt a nyilvánosság előtt, ami megerősítette a románcukról szóló elméleteket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO