„Összetévesztették egy hajléktalannal!” Így változtatták meg az évek az egyik legkívánatosabb színészt Clint Eastwoodot

Akkoriban a 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s minden lány belé volt zúgva, de az idő senkit sem kímél! 💔😦 A legendás színész, aki leginkább A jó, a rossz és a csúnya és a Millió dolláros bébi szerepeiről ismert, a felismerhetetlenségig öregedett! 😬🤯 Még a hűséges rajongók sem ismerték fel az egykori szívtiprót! 😦 Görnyedt lett és túlnőtt a haja, akinek új fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

C. Eastwood jelentősen megöregedett külseje az utóbbi időben heves viták tárgya lett. Nemrégiben egy Dr. Jane Goodall által rendezett eseményen való nyilvános szereplése még mindig a címlapokon szerepel. Az egykor kívánatos és sikeres színész kék csíkos inget, szürke nadrágot és tornacipőt választott. Összességében ápolatlannak tűnt.

Azt mondani, hogy már az öregedés jelei mutatkoznak rajta, nem mondhatni. A haja és a szakálla teljesen megőszült, és görnyedt lett. Lefogyott, és felismerhetetlennek tűnt rajongói és támogatói szemében. A botrányos pillanatképek kommentszekciója tele volt negatívumokkal.

„A legenda vége”, „Mára elég volt az internetből!”, „Mióta alszunk?”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem őt itt”, „Csak én vagyok az egyetlen, aki összetévesztette egy koldussal?”, „Az idő könyörtelen”, „Hadd ne lássam ezt!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO