„Nem néztem többé más nőket, miután találkoztam vele!” Íme a nő, aki Pierre Richard legnagyobb szerelme lett

A 8️⃣9️⃣ éves színész megmutatta fiatal feleségét, és most mindenki „szerencsés embernek” nevezi 😉👌 Senki sem hitt az egybekelésükben a 3️⃣0️⃣ éves korkülönbségük miatt, de összeházasodtak, és visszaszóltak az embereknek! 😮👏 Nézd meg ebben a cikkben a nőt, aki elrabolta a francia színész szívét! 👇

Tagadhatatlan, hogy a legmagasabbrendű, legsokoldalúbb és legendásabb színészek közé tartozik, akiknek jelentős hozzájárulását a francia filmművészethez aligha lehet túlbecsülni. Legjelentősebb szerepei közé tartozik a „Szerelmes szakács”, „Alfréd gondjai” és a „Szökevények”.

A legendás filmsztár idén már közeledik a 90. életévéhez, és sokat változott. Senki sem tagadja, hogy a mozióriás még mindig sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, aminek titka a fitneszprogramjában rejlik, amihez, ha hiszik, ha nem, az ágyban végzett edzés is hozzátartozik.

A szerelmi élete is érdeklődést vált ki. Sok szenvedélyes epizódja volt már életében. A színész 2 évtizedet töltött első feleségével, a balerina D. Minatsollival, akivel két fiút köszöntöttek. Ezt követően románcot kezdett M. Dubrule színésznővel, majd Aisha modellel.

Richard élete akkor vett fordulatot, amikor szerencsésen megismerkedett S. Lacerda modellel. A pár 30 év korkülönbségük ellenére megtalálhatta együtt a boldogságot, és bebizonyították, hogy az igaz szerelem minden csatát megnyer. Persze akadtak akadályok, hiszen Richard nem beszélt portugálul, a lány pedig nem látta egyetlen filmjét sem.

A francia színész ma is sokat utazik, imád motorozni, és étkezések közben elfogyaszt egy-két pohár bort.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO