„Sírok az edzőteremben!” Így reagál Lady Gaga a teste átalakulását ért kritikákra

A rajongók elborzadtak, amikor Lady Gagát nagy pocakkal és dupla állal látták!😬😱 Paparazzók kiszúrták a feltűnően gömbölyödő énekesnőt és felháborodást keltettek!🤯🤬 A sztár végre megtörte a csendet és őszinte lett! 🤫🧐 Nézd meg, hogyan reagált a terhességi pletykákra ebben a cikkben!👇

Lady Gaga drasztikus átalakulása nyilvános botrányokat okozott és vitákat kavart. Az, ahogyan megváltozott, terhességi pletykákhoz vezetett, és azóta egyre gyakrabban találja magát a reflektorfényben. Amint a rajongók meglátták lógó pocakkal, gömbölyödő arcokkal és dupla állal, a csodálkozásuk nem ismert határokat.

Az utóbbi időben végre megtörte a csendet, és reagált a kemény kritikákra. A népszerű énekesnő bevallotta, hogy ahelyett, hogy ténylegesen edzett volna, sírva fakadt az edzőteremben. A paparazzók barátnője esküvőjén kapták lencsevégre egy térdig érő fekete ruhában. Képét gyöngyékszerekkel egészítette ki, haját pedig kontyba kötötte.

Gaga határozottan cáfolja a terhességi pletykákat, és egyértelművé teszi, hogy csak laza életmódot folytat az évek óta tartó odaadó munka után.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO