„Egy szépségből egy két lábon járó csontváz lett!” Így változott Joan Van Ark az évek során

Olyan filmekből emlékezhetsz rá, mint a Dallas és a Knots Landing, amelyek után mindenki belezúgott! 💘🤭 Az emberek akkoriban az egyik legkívánatosabb színésznőnek nevezték, de az időnek más tervei voltak! 😨🤯 A rajongók elborzadtak, amikor meglátták az egykori szépséget ebben a cikkben! 👇

Íme minden, amit Joan Van Arkról tudni kell! 1943-ban született, és mindössze 7 éves volt, amikor a családja a coloradói Boulderbe költözött, ami életét megváltoztató élmény lett számára.

Édesapja public relations-szel foglalkozott, édesanyja pedig író volt. Még középiskolás volt, amikor elkezdett szenvedélyesen érdeklődni a színészet iránt.

„Megkaptam a virágoslányt és a rovarcsípést, de nem azt a szerepet, amire jelentkeztem. Egy monológgal jelentkeztem a meghallgatásra, és egy tűt lehetett volna hallani, ahogyan leesik. Olyan nagyszerű bókokat kaptam, hogy felkiáltottam: „Kinek kellenek a pasik?”.

Ő lett a második nő, aki beiratkozott a Yale Drámaiskolába színészetet és drámát tanulni. A legjelentősebb szerepei közé tartozik a „Dallas” és a „Knots Landing” című filmekben, amelyek biztosan bekerültek a filmművészet történetébe.

Legnagyobb szerelmét még a középiskolában találta meg. John Marshall volt az, akit egy német katonai bázison vett feleségül. 1969-ben egy lányt köszöntöttek, aki édesanyja karrierjének nyomdokaiba lépett.

Mára a kiváló színésznő teljesen felismerhetetlen, és örökre elvesztette egykori báját és eleganciáját – jegyzik meg csalódott rajongói.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO