„Genetikailag megáldott!” Ilyen gyönyörű lett Pitt és Jolie legfiatalabb biológiai lánya

Az egész internet Shiloh-ról beszél, de jobb, ha leülsz, mielőtt meglátod Vivienne-t! 😉🧐 Ő a Mr. és Mrs. Smith sztárok legkisebb lánya, és máris 1️⃣5️⃣! 😍😮Az árnyékban maradó lány megérdemli a kiemelt figyelmünket! 💥 Nézd meg ebben a cikkben, kinek a génjeit örökölte! 👇

Miközben az egész világ aktívan követi Shiloh Jolie-Pitt életét és megjelenését, aki Hollywood legikonikusabb párjának legidősebb biológiai lánya, a másik lányuk is megérdemli a kiemelt figyelmet. Shiloh kipróbálta magát a színészetben, a táncban és a legtöbbször a reflektorfényben van, míg Vivienne továbbra is az árnyékban maradt.

Tagadhatatlan, hogy Shiloh tökéletes mása szüleinek, míg a többi gyermeke nem annyira népszerű és beszédes. Különösen a közelmúltban történt imidzsváltás merész hajzuhatagával és fiús stílusával hagyta, hogy Shiloh ellopja a figyelmet, míg Vivienne az, akiről úgy tartják, hogy a közeljövőben még édesanyját is felülmúlja.

Nemrégiben a gyönyörű családjával együtt ritkán jelent meg a vörös szőnyegen, hogy megünnepeljék a 12 Tony-díjra jelölt „The Outsiders” című Broadway-produkció sikerét. Meg kell említeni, hogy Vivienne nagy érdeklődést mutat a színház és minden, ami ezzel kapcsolatos.

Mint a színésznő megemlíti, ezt a tulajdonságát nagymamájától örökölte, akinek a nevét kapta. Senki sem tagadja, hogy ő az édesanyja fénymásolata. Az azonban kétségtelen, hogy a színésznő génjei is megtették a magukét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO