„Anya kisfia felnőtt!” Nézzük meg közelebbről Klum és Seal fiának ballagási ceremóniáját

A 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ címen Klum és akkori férje kisfiukat köszöntötték! 😮😍 Elteltek az évek és Henry már a 1️⃣8️⃣th születésnapját ünnepelte! 🫢⌛ Gratuláljunk neki az érettségihez! 🤗🎉Paparazzi lefilmezte a szupermodellt jelenlegi és volt férjeivel, a képeket pedig te is megnézheted ebben a cikkben! 👇

Csatlakozzunk a gratulációkhoz Heidi Klum és Seal fiának ballagási buliján! Emlékeztetőül: Henry 2005-ben született, és igazi szívtipróvá vált, hiszen már a 18. születésnapját ünnepelte. Ennek hatására a volt házastársak néhány órára újra összejöttek, ami természetesen nem kerülte el a lesifotósokat.

Ez 2012-ben történt, amikor a német szupermodell és a brit énekesnő 7 évnyi házasság után szakítottak. A házastársaknak három közös gyermekük született a házasságuk alatt: Henry, Johan és Lou. Ők azonban továbbra is együtt éltek a gyermekeik érdekében.

Az egykori szupermodell választása egy nőies, halvány rózsaszínű, blézerből és bő nadrágból álló öltönyre esett. Ami jelenlegi férjét illeti, ő egy túlméretezett fekete inget és hozzá illő nadrágot választott.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO