„A házasság negyedik napján elvált”: Így nézett ki Cage negyedik ifjúkori felesége

Itt van Cage negyedik felesége, akitől napokkal az esküvő után vált el 😱🧐

Bármilyen meglepőnek is tűnik, a közismert és rendkívül sikeres színész több mint száz filmben szerepelt kiválóan. Ő játszotta a Valley Girl főszerepét, ami meghozta neki a hírnevet és az 5000 dolláros összeget.

Karrierje csúcsán az 1990-es években volt, amikor a „Face\Off”, a „Leaving Las Vegas” stb. filmekből volt a legismertebb.

Az elismert színész még nagyobb népszerűségre tett szert olyan filmek főszereplésével, mint a „Nemzeti kincs”, a „Windtalkers” és a „Ghost Rider”. Ő volt az a férfi, akinek körülbelül 20 millió dollárja volt.

A valaha volt legjelentősebb vásárlásai közé tartozik az egész Neidstein-kastély. Az egész arról szólt, hogy a vagyonát meg kellett osztania az összes feleségével, és mindegyiküknek jutott belőle egy-egy rész.

E. Koikéval kötött spontán házassága kérdéseket vetett fel a netezők körében Meglepő módon már a házasságuk negyedik napján elváltak.

Itt vannak a fotók, amelyeket a paparazzók készítettek akkoriban. Sokan úgy vélik, hogy a híres férfi anyagi lehetőségei vezették a lányt arra, hogy őt válassza férjéül.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO