„Csak egy vak ember tudná megcsalni vele a feleségét!” Itt a nő, aki tönkretette Schwarzenegger házasságát

A 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ Maria Shriver nem sokkal azután adta be a válókeresetet, hogy kiderült a viszonya! 💔😩 Egy egyszerű házvezetőnő lett az, aki tönkretette 2️⃣5️⃣ éves házasságukat! 😳🤫 Készülj fel, hogy elborzadsz, ha meglátod, kivel csalta meg feleségét a színész ebben a cikkben! 👇

A pár házassága több mint 2 évtizedig tartott, ami ha hiszed, ha nem, Schwarzenegger szerelmi kalandja miatt ment tönkre. Még 2011-ben történt, hogy Maria beadta a válókeresetet, ami nyilvános vitát váltott ki. Képzeljük csak el a nő megdöbbenését, amikor kiderült a férfi hűtlensége.

Akár hiszed, akár nem, a házasságukat a házvezetőnőjük tette tönkre. Amikor az emberek meglátják a fotóit, nem tudják felfogni, hogy egy ilyen férfi, mint ő, hogyan választhatja őt gyönyörű felesége helyett. Amikor a házvezetőnő „Arnold mini változatának” kezdte nevezni a gyermekét, Maria gyanakodni kezdett, és hamarosan rájött, hogy Joseph a férje törvénytelen örököse.

Később a férfi elismerte, hogy elfogadhatatlan volt, amit tett, de nem akarta, hogy az örököse úgy érezze, hogy nemkívánatos. Így a Terminátor sztárja támogatja őket, amennyire csak lehet. Joseph már felnőtt, és apja karrierjének nyomdokaiba lép. Nagy érdeklődést mutat a testépítés iránt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO