„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy farm!” Nézzük meg Jennifer Garner évszázados családi farmját Oklahomában!

Az emberek az egyik legszínvonalasabb színésznőnek nevezik, és teljesen igazuk van! ❤️‍🩹 Megvette a nagyszülei farmját, és újra életre keltette! 🏚➡️🏡 A színésznő megmutatja magát ültetés, aratás közben és kiérdemli a rajongók tiszteletét! 👏💯 Az exkluzív felvételekért – nézd meg a cikket!👇

Bár sokan J. Garnert kizárólag hollywoodi színésznőként ismerik, akik közelebb állnak hozzá, azok a kiváló színészi képességei és nagyszerű karrierje mellett a megközelíthetőségét és nagylelkűségét is csodálják. Gondoskodó és odaadó édesanya 3 gyermeknek, akiket volt férjével, Ben Affleckkel fogadott.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Ami a családját illeti, édesanyja visszaemlékszik arra, hogy megvásárolta azt a földet, amely már több generáció óta a családjuk tulajdonában van. Először még 1936-ban vásárolták meg egy prémium segítségével, amit édesapja az első világháborúban való szolgálatával szerzett.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Once Upon a Farm (@onceuponafarm)

„A farmon egy kétszobás ház és húsz hektár volt, levonva egy hektárt, amelyet indián sírhelyként használtak a birtok közepén”.

Kezdetben még fedett merülő és folyóvíz sem volt. Garner 2017-ben határozta el, hogy megvásárolja és teljesen helyreállítja. Miután évtizedekig elhanyagolták, a színésznőnek sikerült újra életre kelteni, sőt, még burgonyát, salátát és retket is sikerült oda ültetnie.

Visszaemlékszik, hogy egykoron a helyi gazdáktól szedett organikus gyümölcsökről és zöldségekről álmodtak. Garnernek sikerült a farmot nagy üzletté alakítania, és ezzel kiérdemelte szülei büszkeségét és tiszteletét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO