„Charisse Renaldi királynő 88 éves lett!” Így változtatta meg a kor és az évek Julie Andrews színésznőt

Mindannyian ismeritek őt a Hercegnők naplójából! 😏 A „Mary Poppins” és a „Bridgertonék” című filmekben való szereplése miatt is emlékeztek rá! 🤩👏 Eltelt az idő és a színésznő már a 8️⃣8️⃣th születésnapját ünnepelte! 🫣 Lássuk, hogyan fejlődött azóta a színésznő ebben a cikkben! 👇

Aligha van valaki, aki megkérdőjelezné Julie Andrews kilétét, aki a Mary Poppins, a Bridgertonok és a Hercegnők naplója című filmekben nyújtott legendás szerepeiről vált világhírűvé. Ez utóbbiban A. Hathaway mellett brillírozott.

Nemrégiben a paparazzók nemrég Hamptonsban szúrták ki a neves és elismert filmcsillagot. A fotósok vásárlás közben szúrták ki, és az, ahogyan átöltözött, heves viták tárgya lett. Emma Walton örökösnőjével, Emma Waltonnal együtt szúrták ki.

Andrews mély ráncokkal, meglazult bőrrel és egyéb, a korral járó elváltozásokkal jelent meg. Azt mondani, hogy a felismerhetetlenségig megváltozott, nem mondható. Azt azonban mindannyiunknak szem előtt kell tartanunk, hogy az öregedés mindenkit érint, így a hírességeket is.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO