„Micsoda váratlan fordulat!” Nicole Kidman bemutatja göndör ősz haját és elfogadja a természetes öregedést

Akkoriban még Cruise is fülig szerelmes volt a szőke szépségbe, de ma már bátorság kell ahhoz, hogy ránézzünk! 😬😱 Kidman lemondott a hajfestésről és meglepődik az új imidzsével! 🤐😳Megáll a lélegzeted, mielőtt meglátod őt ebben a cikkben! 👇

A színésznő radikális átalakulása a szőke szépségből őszülő hajú „nagymamává” szóhoz sem jutottak a rajongók. Drasztikus átalakulása nagy meglepetésként érte azokat, akik még fiatal szépségként emlékeztek rá, akibe még T. Cruise is fülig szerelmes volt.

Érdemes megemlíteni, hogy senki sem lesz fiatalabb, és ez a showbiznisz legszebb és legvonzóbb hölgyeit is érinti. Akár hiszed, akár nem, Kidman már 56 éves, és úgy döntött, hogy elfogadja a természetes öregedést.

Képzeljük csak el mindenki meglepetését, amikor a kiváló filmsztár őszülő hajjal jelent meg. Azt mondani, hogy a felismerhetetlenségig megváltoztatta magát, nem mondható, de tagadhatatlan, hogy a bája még mindig megmaradt.

„Remélem, parókát visel. Ha nem, akkor csalódott leszek”, „Még az ősz haj sem teszi őt kevésbé széppé!”, „Köszönöm az őszinteségét és az átláthatóságát. Nagyra értékeljük!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO