Évekig tartó gyász után Liam Neeson újra rátalált a szerelemre egy „hihetetlenül híres” nővel – ki lehet ő?

„Egy titokzatos nő az életében” 🤯💥 Liam Neeson újra megtalálja a szerelmet egy titokzatos „hihetetlenül híres” nővel! ❤️‍🔥🫢 Felesége, Natasha Richardson tragikus elvesztése után most megnyílt új románcáról 💔🤯 Merülj el a teljes történetben az alábbi cikkben és oszd meg a gondolataidat! 👇

Liam Neeson, aki még mindig gyászolja felesége, Natasha Richardson 2009-es tragikus elvesztését, nemrég elárulta, hogy romantikus kapcsolatban áll egy „hihetetlenül híres” nővel. A 63 éves színész, aki a Taken című filmben nyújtott szerepeiről ismert, nem fedte fel a nő kilétét, de utalt arra, hogy Valentin-napra virágot ajándékozna neki.

Neeson felesége, Natasha 45 éves korában tragikusan elhunyt egy síbaleset következtében. Neeson „érzékeny témának” nevezte a halálát, és elismerte, hogy a gyász még mindig jelen van. Neeson 1993-ban ismerkedett meg Natashával, akit 1994-ben vett feleségül, és megtartotta családi házukat a skóciai Blackburnben.

Hírneve és vagyona ellenére Neeson megőrizte földhözragadtságát. Mostani, új kapcsolatáról szóló megnyilatkozása azután történt, hogy 2012-ben véget ért kétéves kapcsolata Freya St Johnstonnal.

Neeson nyíltan beszélt a gyászáról, és megosztotta a szívszorító élményt, amikor lekapcsolta Natasha életfenntartó berendezését. A személyes kihívások ellenére Neeson továbbra is virágzik színészi karrierje, nemrég a fia, Micheál mellett szerepelt egy LG-reklámban a Super Bowl alatt.

Natasha halála mély hatással volt Micheálra, akinek jelentős kihívásokkal kellett szembenéznie, de miután 2014-ben elérte a „mélypontot”, segítséget kért az elvonón keresztül.

Ami a jövőt illeti, Neeson következő projektjei között szerepel Martin Scorsese „Silence” című filmje és a „Operation Chromite” című háborús dráma.

Oszd meg gondolataidat alább.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO