Hívd őt „ők”-nek, ne „ő”-nek! Címlapokra került, hogy hogyan néz ki Lopez és Anthony lánya

Zavartan fel sem tudja emelni a szemét, amikor lánya debütál a bozontos frizurájával és fiús stílusával! 🫣😬 A 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ oldalon fogadta a sztár akkori férjével az örökösnőt! 😮😍 Sokan a modellkedésben várták a lányt, ő viszont más utat választott! 😧🤐 Készülj fel a legújabb fotóira ebben a cikkben! 👇

A híresség 2008-ban fogadta ikreit – Maxot és Emme-et. Rajongói több mint biztosak voltak benne, hogy az örökösnő örökölni fogja az édesanyja génjeit, hiszen vonzó és gyönyörű, mint ő. Valami azonban rosszul sült el! A tinédzser egyáltalán nem hasonlít a hollywoodi szépségre.

Mindenki nagy meglepetésére merész frizurával jelenik meg, és gyakran fiús ruhákba öltözik, amelyek semmilyen nőiességet és vonzerőt nem mutatnak. Néha az emberek egyértelműen észreveszik Lopez csalódott pillantásait, feltételezve, hogy teljesen felkészületlen volt egy ilyen váratlan fordulatra.

„Várj egy kicsit, és látni fogod a ragyogását”, „Mi a baj a mi generációnkkal? Úgy tűnik, hogy Jolie lányának útját követi!”, ”Irigyeljük csendben! Elég szerencsés ahhoz, hogy a világ egyik legvonzóbb nőjének a lánya legyen”, »Ki vagy te, hogy megítéled őt?«.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO