„Egy idősek otthonában kellene lenniük!” Így reagál Kurt Russell a gyűlölködők Goldie Hawn megjelenésével kapcsolatos trollkodó megjegyzéseire

Az emberek azt tanácsolták Hawnnak, hogy hagyjon fel végre a bikiniviselettel, amíg férje a védelmére nem sietett! 🙌 A 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣ oldalon kezdődött románcuk, és azóta elválaszthatatlanok! 😍👏 A régi szerelem nem rozsdásodik! 💯 Nézd meg a színész reakcióját a feleségével szembeni kritikákra ebben a cikkben!👇

Akár hiszed, akár nem, a világhírű, sikeres és kiemelkedő színésznő már 78 éves, míg párja 73 éves. Hihetetlen szerelmi történetük még 1983-ban, Valentin-napon kezdődött. Bár még nem házasodtak össze, és aligha fognak, nem tervezik az elválást, és megbonthatatlan kötelék fűzi őket össze.

A híres párt gyakran látják együtt nyaralni, és a kíváncsi lesifotósok sosem mulasztják el, hogy lefilmezzék őket. Ezúttal az ikonikus színésznő bikinis megjelenése keltette fel a közfigyelmet. A fotók vegyes reakciókat váltottak ki, sőt, egyesek heves kritikával illették a nőt feltűnően öregedő külseje miatt.

Ezzel szemben Russell gyorsan a felesége mellé állt. Ő még mindig fülig szerelmes a nőbe, és kortalan szépségnek tartja. A férfi tiszteletben tartja felesége döntését, hogy nem akar megházasodni, amit azzal magyaráz, hogy a nő szeret független lenni és választani.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO