„A szívtiprók is megöregszenek!” Így változtatták meg az évek a legkívánatosabb 1970-es évekbeli színészt, Nick Noltét

Még a 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s a nők a mozi legdögösebb pasijának nevezték őt, de most ne vegyél levegőt, mielőtt megnéznéd! 😬😵‍💫 Sokan a Harcos és az Affliction című filmekből emlékeznek rá! 🎬🤩 A sztár, akibe mindenki belezúgott, már 8️⃣2️⃣ lett, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Senki sem tagadja, hogy N. Nolte a legkívánatosabb színészek közé tartozott, aki új korszakot hozott a moziba vele. Leghíresebb filmjei közé tartozik a „Harcos”, a „Dagály hercege” és a „Tűz alatt”. Nemcsak kiváló színészi képességei és hihetetlen tehetsége, hanem karizmája és férfiassága is az egyik legbefolyásosabb színésszé formálta őt.

Nolte az egyik legnagyobb filmes óriássá vált, aki általános hírnevet és nagy elismerést szerzett . Vissza azokban az években, megnyerte a szívét lányok millióinak a nők, hogy a „szexszimbólumként” titulálták. Nick 1991-ben megérdemelten nyerte el a Golden Globe-ot a legjobb színészi alakításért drámai filmben.

Kevesen tudják, hogy már fiatal korától kezdve tehetséges focista volt, és még úgy is nevezték, hogy „sovány, esetlen gyerek, akinek szőrszálvágása volt”. Emellett diszlexiás volt, és küzdött azért, hogy elfogadják.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO