„Rómeó és Júlia 1968-ban és most!” Így fest ma Olivia Hussey és Leonard Whiting

Hussey 15, Whiting pedig 16 éves volt, amikor a 1️⃣9️⃣6️⃣8️⃣ „Rómeó és Júlia” című filmben játszottak! 😮 5️⃣5️⃣ Azóta eltelt néhány év, és a filmsztárok felismerhetetlenek! 🧐😬 A tiniszerelmesek megöregedtek és már 7️⃣2️⃣ és 7️⃣3️⃣ évesek! Legyél készen arra, hogy ebben a cikkben megnézd a legújabb fotóikat! 👇

Több mint 5 évtized telt el azóta, hogy megjelent a Rómeó és Júlia egyik legdicséretesebb feldolgozása. A főszereplőket O. Hussey és L. Whiting játszották, akik a forgatás idején még tinédzserek voltak. A film 1968-ban került a vásznakra, a sztárok pedig már a 70-es éveikben járnak.

Sokan kíváncsiak voltak, hogy az évek és a kor hogyan változtatta meg a legendás színészeket, és íme! Azt mondani, hogy a felismerhetetlenségig fejlődtek, nem mondhatni. Bár megőrizték bájukat, a filmcsillagok, akik nézők millióit ejtették rabul, ma már felismerhetetlennek tűnnek.

„Hála Istennek, még mindig élnek és boldog életet élnek!”, „Mennyit aludtam?”, „Az igazat megvallva, korukhoz képest fantasztikusan néznek ki!”, „Így néz ki a méltósággal és méltósággal való öregedés”, „Az anyatermészet a legjobb génekkel ajándékozta meg őket”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO