„Imádságokra van szükség!” Christina Applegate kitárulkozik egészségi állapotáról, és mindenkit összetört szívvel hagyott magára

A 3️⃣ hetekig nem zuhanyozott, és egy sötét szobában rejtőzött el! 🫣😱A rajongók szíve darabokra tört, amikor Applegate megosztotta a legújabb hírt, és könnyekben tört ki! 💔😰 Az amerikai színésznőnél a 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ oldalon diagnosztizálták a szklerózis multiplexet, és az élete azóta sem a régi! 😟😩Nézd meg ebben a cikkben, hogyan néz ki és hogyan él ma! 👇

Ch. Applegate a podcastje egyik legutóbbi kiadásában őszintén vallott, és leleplezte a legfrissebb híreket az egészségi állapotáról. Aki még nem tudná, 2021-ben diagnosztizálták nála a szklerózis multiplexet, és azóta kihívásokkal és nehézségekkel kell szembenéznie.

Az ikonikus 52 éves színésznő őszintén beszélt a mozgással kapcsolatos küzdelmeiről, és elárulta, milyen korlátokat hozott magával a szörnyű betegség. Aggódva és sajnálkozva vallotta be, hogy a tünetei egyre súlyosbodnak, és a betegség rohamosan előrehalad.

Panaszkodott az energiahiányra, és azt kívánta, bárcsak eltűnne a fájdalom, amit állandóan érez. Applegate bevallotta, hogy gyakran kezdett sötét szobába bújni és tévét nézni, hogy elzsibbassza a kínokat, hozzátéve, hogy volt olyan időszak, amikor három hétig még zuhanyozni sem tudott.

Mindezen nehézségek ellenére mindezt humorral kezeli, és nem adja fel a jobb idők reményét. Megmutatja, hogy minden akadályt le lehet győzni, és elkezdhetünk örülni az apró dolgoknak, amelyek valójában sokat jelentenek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO