„Egykor hollywoodi szívtipró, most hajléktalan!” Val Kilmer legújabb kiruccanása vitákat kavart

Az emberek koldusnak nézik Kilmert, amikor ritka nyilvános szereplése van! 😬😱Egykoron szívek milliói tartoztak hozzá, most viszont bátorság kell ahhoz, hogy ránézzünk! 🙄😤Ezt tették a rossz szokások „Hollywood vezető szívtiprójával”! 🧐😳Nézd meg legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

Senki sem tagadja, hogy ő volt az egyik legkívánatosabb és legkiemelkedőbb hollywoodi sztár, akit ikonikus szerepe, karizmája és vonzereje katapultált a sztárságba. Az egykor fő szívtiprónak titulált, most ugyanez nem mondható el róla.

A kor, a rossz egészségi állapot és a többszörös szépészeti beavatkozások azonban a felismerhetetlenségig megváltoztatták őt. Ahogy az arca megváltozott, messze nem mindenkit hagy elégedetten sok nyilvános botrányt okozva. Bár nem ment bele sok részletbe az útjáról, a hűséges rajongók nyilván szemtanúi voltak az évek során végbement átalakulásának.

Kevesen tudják, hogy torokrákkal küzdött, és kiterjedt és bonyolult kezeléseken kellett átesnie. Kilmer komoly műtéteken esett át, és még a hangját is elvesztette. Mindez nem maradt észrevétlen, és ma már nehéz felismerni a 64 éves sztárt.

Legutóbbi megjelenése nagy port kavart a közösségi médiában, és mindenki azt állította, hogy teljesen elvesztette önmagát. Lazább külsőt választ, és legtöbbször ápolatlanul néz ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO