„Akkor angyal, most szörnyeteg!” Ez történt a hollywoodi szépségikon Kim Novakkal.

Még a 1️⃣9️⃣5️⃣0️⃣s oldalon a férfiak Hollywood legszebb arcának nevezték! 🫠😍 Még Alfred Hitchcock múzsája is volt! 👏 Emlékeztek rá a Szédülésből és az Emberi rabságból! 🎬 Elmúlt az idő, és jobb, ha leülsz, mielőtt most megnézed a színésznőt! 😨🤯 A legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Tagadhatatlan, hogy K. Novak egykor Hollywood legmagasztosabb, legkívánatosabb és legsikeresebb sztárjai közé tartozott, akiknek jelentős hozzájárulása az iparághoz megkérdőjelezhetetlen. Sziporkázó karrierje az 1950-1960-as években érte el csúcspontját, és még A. Hitchcock legnagyobb múzsája is ő volt.

Később bevallotta, hogy családja biztonsága és magánélete érdekében kilépett Hollywoodból. A legtöbb néző olyan filmekből emlékszik rá, mint a „Szédülés” és a „Pal Joey”, amelyek még nagyobb sikert és sztárságot hoztak neki. Van egy könyve is, amelyben őszintén beszélt arról, hogy filmsztárból zökkenőmentesen váltott át a művészi pályára.

Akárcsak M. Monroe, ő is küzdött azért, hogy bizonyítsa identitását, mivel meg volt győződve arról, hogy az emberek csak egy csinos arcot látnak benne, ami miatt korlátoltnak érezte magát. Chicagóba visszatérve a művészet iránti szenvedélye felvirágzott, ami arra késztette, hogy több időt töltsön a szabadban, a természetben, állatokkal, ami szó szerint meggyógyította a lelkét, és egy darabot adott neki.

Kevesen tudják, hogy bipoláris zavarral is küzdött, és elismerte, hogy ez nem volt hatással a mentális egészségére és a karrierjére sem. Évek teltek el, és Novak teljesen felismerhetetlennek tűnik. Plasztikai műtéteken esett át az örök fiatalság és szépség érdekében.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO