„Gyermeke arca végre feltárult!” Így néz ki Janet Jackson exférje és kisfiuk

Hozzáment egy katari milliárdoshoz, és egy fiúnak adott életet 5️⃣0️⃣!🧐 Jacksont mindannyian a pop királyaként ismeritek, de tudtátok, hogy volt egy nővére is? 🤔 Miközben a világ még mindig Michael nagyszerű dalait hallgatja, sokan mások aktívan követik húga életét! 😉 Janet évekig rejtegette gyermekét, de a paparazzók végre kiszúrták őket! 📸 Az exkluzív fotókért – lásd a cikket! 👇

Még 2017-ben történt, hogy Janet férjhez ment egy katari milliárdoshoz. Ami még érdekesebb, hogy fiúgyermeknek adott életet, és örökséggel ajándékozta meg a férfit. Az egész arról szól, hogy Janet 50 évesen vállalta az anyaságot, ami sosem kerülte el a nyilvánosság figyelmét.

Házasságuk azonban nem tartott sokáig, és már el is váltak, aminek oka az eltérő kulturális érdeklődésük és felfogásuk volt. A férfi ugyanis rendkívül féltékeny volt, és arra kényszerítette Janetet, hogy rejtse el a haját. Sok olyan eset volt, ami miatt megbizonyosodott arról, hogy jól döntött, amikor elhagyta a férfit.

Janet mindvégig rejtegette fehérbőrű fiát a paparazzók elől a magánélete érdekében. Nemrég azonban a fotósoknak volt szerencséjük lefilmezni őt. Azt mondani, hogy a gyerek egyáltalán nem hasonlított az édesanyjára, nem mondhatni. Az apa génjei nyilvánvalóan megtették a hatásukat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO