„Sally Field: A képernyő mögött!” Itt van minden, amit az Oscar-díjas amerikai színésznőről tudni kell.

Mindenki azt mondta: „Nem vagy elég csinos a színészethez”, ezért felnőtt és ikonikus színésznő lett! 😏👌 A „Helyek a szívben” és a „Norma Rae” című filmekben nyújtott szerepeiről ismert, ezek a filmek két Oscart hoztak neki! 🎬💥 Ebben a cikkben Field sztársághoz vezető útjának és magánéletének ki nem mondott részeire világítunk rá! 👇

Sally Field személyazonosságát aligha kérdőjelezi meg bárki is. Első színészi szerepe a Gidget című filmben volt, ahol ragyogóan alakította Berrille nővért. Karrierje tele volt hullámvölgyekkel. A „Norma Rae” és a „Helyek a szívben” című filmekben nyújtott szerepei két Oscar-díjat hoztak neki.

Sally a „Sybill”, a „ER” és a „Brothers and Sisters” című filmekben való szereplése is figyelemre méltó, amiért nagyobb hírnévre és elismerésre tett szert. Rugalmasságának, nagy tehetségének és elszántságának köszönhetően simán átment a tévésztárból elismert színésznővé.

Ami a magánéletét illeti, kétszer volt házas. Első férje Steven Craig volt, házasságuk 1968-tól 1973-ig tartott. Sallynek két fia született tőle – Peter és Eli. Második férje Alan Greisman lett, akivel 1994-ig voltak együtt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO