Egy lány, aki úgy néz ki, mint egy baba: Hogy néz ki ez az imádnivaló kislány 9 év után

Hogyan néz ki a baba megjelenésű lány 9 év után

Ez a babára hasonlító külsejű kislány már 2 éves korában hírnevet szerzett magának. Az imádnivaló kislány rendkívüli szép és lenyűgöző külseje miatt mindenkit magához vonzott és csodálatra késztetett. Ilyen fiatalon még modellkedni is elkezdett.

A kislány a „Híres baba” címet kapta, mivel külseje egy csinos babára hasonlított.

Aira csodálatra méltó fotói azonnal elterjedtek az egész interneten, és az emberek tényleg nem tudták elhinni, hogy ez valóban egy ember, nem pedig egy élettelen baba. Azzal is megvádolták a céget, hogy annyira megvágták a fotókat, hogy a lány egyáltalán nem tűnik valódinak.

Holott idővel mindenki megbizonyosodott arról, hogy a lány valójában egy igazi ember, akinek abszolút gyönyörű a külseje.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kislány rosszul töltötte-e gyermekéveit, hiszen a gyerek nem igazán érintkezett vagy játszott más gyerekekkel, hanem állandóan divatügynökségekkel volt elfoglalva.

Aira egyébként nagyon népszerű volt, így rengeteg fotós szerette volna, ha pózolna vele a fotókon.

Telt-múlt az idő, a lány elkezdett felnőni, és a legtöbb ügynökség nem volt hajlandó vele együttműködni, így a népszerűsége fokozatosan eltűnt.

Persze néha akadnak olyan ügynökségek, amelyek továbbra is meghívják a lányt rendezvényekre vagy fotózásokra, de ez sajnos elég ritkán fordul elő.

Kortársaihoz hasonlóan Aira is rendelkezik fiókkal a közösségi médiában, ahol egyesek még mindig „babának” hívják.

Szerinted szépnek találod őt?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO