„Félkopasz, megereszkedett bőr és ráncok” Új szenzációs fotók a 70 éves Pierce Brosnanról kerültek fel a netre

A rajongók nem ismerték fel a teljesen ősz hajú Brosnant Los Angeles utcáin! 😬😱 Akkoriban 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s a nők őt nevezték a legdögösebb férfinak a képernyőkön, de az idő senkit sem kímél! ⏳ Jobb, ha leülsz, mielőtt meglátod a feltűnően megöregedett színészt! 🤯😳 A botrányos lesifotókért – lásd a cikket! 👇

Valószínűleg egyikük sem kérdőjelezi meg ennek a világhírű és ünnepelt embernek a személyazonosságát. Ő Hollywood egyik leglegendásabb színésze, akit leginkább olyan nagyszerű filmekből ismerhetünk, mint a „Mamma Mia!”, a „Goldeneye” és a „Szellemíró”.

Brosnan nem csak csepergő színészi karriert épített, hanem az egyik legnépszerűbb és legkívánatosabb férfivá vált a női nézők körében, akik nem hagyták ki, hogy ne nevezzék őt a legdögösebb férfinak, aki valaha is a képernyőnket díszítette. Mint láthatod, élvezte a népszerűségét a lányok körében, de semmi sem örökkévaló.

A neves és elismert ír színész és filmrendező legutóbbi outingje heves viták tárgya lett. A haja teljesen megőszült, valamint számtalan mély ránc és egyéb, a korral járó elváltozás már jól látható. A filmsztár megereszkedett bőrrel jelent meg, ami miatt a rajongók kétszer is megkérdőjelezték a korát.

Érdemes megemlíteni, hogy sok közfigyelmet vonz az ikonikus színész feleségének, Keely Smith-nek a szokatlan külseje, akinek a súlya meghaladja a 100 kilót.

„Mit vártál helyette? Senki sem lesz fiatalabb”, »Hiányzik a régi macsó, aki minden lányt megőrjített…«, ”Az öregedés mindenkinek szól. Ideje elfogadni ezt a tényt!”, »Az idő könyörtelen«.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO