„A kor csak egy szám neki!” Fedezzük fel Jane Fonda időtlen szépségének titkait!

1️⃣0️⃣0️⃣% garantálom, hogy nem láttál még ennél lenyűgözőbb 8️⃣6️⃣ éves nőt! 💯😉Így néz ki a méltósággal és méltósággal való öregedés! 🤫🧐 Az amerikai színésznő nem tervezi a visszavonulást és még mindig milliókat bűvöl el! 😍🫠 Paparazzók filmezték a filmsztárt, és a cikkben szereplő fotók után mindenki rohant duplán ellenőrizni a korát! 👇

Nemrég a kamera lencséi titokban örökítették meg a 86 éves J. Fondát laza sétája közben, és hatalmas port kavart a rajongók körében. Az amerikai színésznő és aktivista stílusos ruhát választott, ami még több fiatalosságot és ízlést adott a képének.

Divatválasztása egy narancssárga blúzra, egy elegáns trencsekkabátra és egy ugyanilyen élénk színű, hozzá illő sálra esett. Mondhatni, hogy a kor csak egy szám számára, és még nem tervezi a visszavonulást. Tagadhatatlan, hogy számos tevékenységet folytat, és most arra összpontosít, hogy az unokáival töltse az idejét.

Amikor arról kérdezték, hogy mi tartja őt fiatalos és kortalan, nagy jelentőséget tulajdonít a rendszeres fizikai tevékenységeknek, amelyek közé tartozik a napi séta és a könnyű súlyemelés. Mindenkit arra biztat, hogy korlátok ellenére is mozogjon aktívan.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO