„Egyszerűen csak nagy feje van” Paris Hilton beszél fia szokatlan fejméretéről és válaszol a negatív kommentekre

Miért döbbennek meg ennyire az emberek Paris Hilton új fotóin, amelyeket fia NAGY fejéről posztolt? 👶😱 Mivel magyarázza a színésznő fia furcsa méretű fejét?😳 Nézd meg a sokkoló részleteket alább 👇.

A hírnév és a figyelem olyan kellemes aspektusokkal jár, mint a gazdagság és a népszerű rendezvények, de az egyént kritikának és gyűlöletnek is kiteszi, ahogy Paris Hilton is megtapasztalta egész nyilvános élete során.

Nemrégiben az emberek Paris 9 hónapos kisfiával, Phoenix Barronnal kapcsolatos negatív megjegyzéseket címeztek a fejméretével kapcsolatban.

A tőle megszokott magabiztossága ellenére Paris nem habozott megvédeni gyermekét ezekkel a bántó megjegyzésekkel szemben a közösségi médiában.

Paris és Carter Reum az év elején béranyaság révén első közös gyermekük, Phoenix szülei lettek, ezzel bővítve családjukat, amelyhez már Carter korábbi kapcsolatából származó lánya, Evie is tartozik. A szülői lét kihívásait és örömeit felvállalva, hatalmas szeretettel és elkötelezettséggel navigálnak ebben az új fejezetben.

Egy nemrégiben tett New York-i útjuk során Paris megosztott egy fotót, amelyen kisfiát bölcsőzik. A poszt alatti kommentszekció azonban tele volt bántó megjegyzésekkel Phoenix fejméretéről.

A felhasználók olyanokat kommenteltek, mint „Ember, sok gondolat van ott fent” és „Úgy hallottam, ezt a babát egy laborban hozták létre. És nem ő hordta ki”, más negatív gondolatok mellett különböző egyének részéről.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)


Paris frusztrációjának adott hangot, amikor reagált az igazságtalan kritikákra. Kijelentette, hogy természetesen lesznek beteg emberek a világon. A fia azonban tökéletes és egészséges számára.

Megemlítette továbbá, hogy szülei megszállottan rajonganak az unokájukért. A színésznő hálás édesanyjának, amiért mindig támogatja őt és tanácsot ad, ha kell.

Ez a mostani esemény is hangsúlyozza, hogy még a hírességek is ki vannak téve az online kritikának és gyűlöletnek. A kritikát és a negativitást soha nem szabadna a gyerekek felé irányítani, de Paris készsége, hogy szembeszállt a rosszindulatú trollokkal, a fia iránti feltétlen szeretetét bizonyítja.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO