„Brad Pitt apa lesz?” A Mr. és Mrs. Smith sztárja új szintre emeli a kapcsolatát

Törés! 💥 Jobb, ha leülsz a legújabb hírek előtt Pittről és Inesről! 😱🤫 A hollywoodi színész barátai bejelentést tesznek és megerősítik a pletykákat! 🧐🤨 Brad készen áll arra, hogy újra apa legyen! 😏 Még több állkapcsot megdöbbentő részlet az amerikai sztárról és új barátnőjéről – olvasd el a cikket! 👇

B. Pitt igyekszik távol tartani magát az exfeleségével kapcsolatos családi botrányoktól, és alig várja, hogy családot alapítson, és új barátnőjével együtt vállalja a szülőséget. Kétségbeesve a Jolie-val és a gyerekekkel, különösen Pax-szal megromlott kapcsolata miatt, arról álmodik, hogy békét és harmóniát talál a magánéletében.

Aki még nem tudná, romantikus kapcsolatban él egy Ines nevű ékszerésszel. Megbízható források szerint már egy éve járnak, és nagy terveik vannak a közeljövőre. A bennfentesek azt állítják, hogy Pitt hamarosan a szülőséget is felkarolja.

Ami a gyerekeivel való jelenlegi kapcsolatát illeti, megszakadt a szíve, amikor megtudta, hogy örökbefogadott lányuk, Zahara már nem használja az apja vezetéknevét, és csak az anyjáét fogja használni. Ráadásul másik örökbefogadott gyermekük, Pax „szörnyű szülőnek” tartja az apját.

A barátai meglepődtek, hogy milyen gyorsan alakul a románca Inesszel, és valószínű, hogy hamarosan nagy hírekkel fogunk találkozni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO