„A herceg fénymásolata!” Meghan Markle és a herceg megmutatták örökösüket és felrobbantották a hálózatot

Láttad már Markle és a herceg felnőtt fiát? 🧐🤔 Ha nem, akkor készülj fel a meglepetésre! 💥 A 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ oldalon köszöntötték a királyi pár kisfiát! 😮😍 Elteltek az évek, és Archie már a 5️⃣ lett! A pár családi pillanatképeket osztott meg, melyeket ebben a cikkben láthatsz! 👇

Érdemes megemlíteni, hogy nemrég ünnepelték örökösük 5. születésnapját. Archie 2019-ben jött a világra és bővítette gyönyörű családjukat. Feltűnő hasonlósága a herceggel már röviddel az érkezése után feltűnő lett, ami nagy feltűnést keltett a közvéleményben.

A királyi család a kisfiú születésnapját a Santa Barbarában található rezidenciájukon ünnepelte. A srác számos gratuláló szót kapott, a brit család részéről mégis csend volt. Aki nem tudná, K. Middleton és családja jelenleg kihívásokkal küzd. Az egész arról szól, hogy a hercegnőnél rákot diagnosztizáltak, de a részletek egyelőre nem ismertek a nyilvánosság előtt.

Érdemes megemlíteni, hogy a herceg és Markle Amerikába költözött, amikor Archie még csak öt hónapos volt. Jelenleg a napsütötte Kaliforniában élvezik az életüket. Mondhatni, hogy részben elszigetelődtek a királyi protokolloktól, ami lehetővé teszi számukra, hogy az Egyesült Államokban megőrizzenek némi magánéletet a gyermekeik számára.

Meg kell említeni, hogy a király is rákos, és az emberek teljes figyelmét a családról szóló legfrissebb hírek és exkluzív fotók kötik le.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO