„Genetikailag megáldott!” Így néznek ki Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyermekei

A 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ és a 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣ honlapokon köszöntötték gyermekeiket! 😮😍 Mások hitetlenkedése ellenére a pár összeházasodott és gyönyörű családot alapított! 😉👌 Elteltek az évek és a gyerekeik már felnőttek! ⏳ Dylan és Carys készen állnak arra, hogy szíveket lopjanak, akiknek új fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Csak kevesen hitték, hogy ők ketten végül összejönnek és családot alapítanak. Az egészet az okozta, hogy a nagy korkülönbségük miatt az emberek kételkedtek az egymás iránti őszinte érzéseikben. Azonban minden elméletet leromboltak, és az egyik legpéldásabb párossá váltak a szakmában.

Néhányan még abban is több mint biztosak voltak, hogy a gyönyörű Catherine hamarosan talál egy fiatalabbat és elhagyja Douglast, ez azonban nem történt meg. Házasságuk már 24 éve tart, és két imádnivaló gyermeket köszönthettek, akik már felnőttek.

2000-ben köszöntötték kisfiukat, Dylant, 2003-ban pedig Carys jött a világra, bővítve ezzel gyönyörű családjukat. Újabb fotók bukkantak fel az örökösökről a neten, íme, itt vannak! Mondani sem kell, hogy örökölték szüleik csodálatos génjeit.

„Megnyerték a genetikai lottót”, „Nekik vannak a legjobb génjeik”, „Valaki, kérem, segítsen levenni a szemem ezekről a szépségekről!”, „Carys Catherine mini másolata”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO