„Senki sem hiszi el, hogy ez ugyanaz a konyha!” Ennek a lepusztult konyhának a radikális felújítása felrobbantotta a hálózatot

Még a szomszédok is kinevettek engem és a férjemet, így tudtuk, hogy itt az ideje a változtatásnak!🙌 A felismerhetetlenségig felújítottuk a nyomorúságos konyhánkat, és mindenki elvárásait felülmúltuk! 👏🤩A végeredmény lenyűgöző volt! 🔥 Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben!

A mai cikk egy házaspárról szól, akik átalakították kicsi és nyomorúságos konyhájukat, és internetsztárok lettek. Mivel a külseje sok kívánnivalót hagyott maga után, a házastársak a megtakarított pénzüket a felújítására költötték. Szívüket-lelküket beleadták a projektbe, és a végeredménytől teljesen elégedettek lettek.

Az első dolog, amire gondoltak, egy gipszkarton fülke volt. Így választották le a konyhabútornak szánt területet. A fülke tetején úgy döntöttek, hogy lyukakat készítenek a spotlámpák számára. Ezek a lámpák külön lesznek a normál konyhai lámpáktól.

A falakhoz eredetileg csempét terveztek használni, aztán mégis a laminált anyagra esett a választásuk, ami még eredetibbé és különlegesebbé tette a helyiséget. A fülkét egy oszloppal egészítették ki, amely elválasztja a konyhabútort a készülékektől. A mikroedényeket és a sütőt egymásra helyezték, hogy még több helyet takarítsanak meg.

Itt alsó szekrényeket is láthatunk. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy nem szerelnek be felsőt. Ehelyett polcokat akasztottak fel, amelyekben minden szükséges dolog elfér. A bútorok színe és a laminátum árnyalata tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A laminált nem olyan drága, mint a csempe, mégsem néz ki rosszabbul.

A következő feladat az volt, hogy az étkezőasztal fölé néhány fénytextúrát helyezzenek el. A felújítás elképesztő, sőt, állkapocstalan lett.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO